Den nye jobben min!

Nå sitter jeg med et stort smil på sofaen ♡

Det er på tide å dele litt mer av denne elleville reisen min, med dere. Allerede i fjor vår fant jeg ut at jeg ikke var interessert i å kun blogge resten av livet. Jeg føler og tror at jeg har potensiale til å gjøre mer. Feks lede en bedrift med flere mennesker. Jeg har klare visjoner og mål om hvordan min fremtid skal bli, og vet hvordan jeg skal komme meg dit.

Bloggen er en stor del av denne reisen. Det er starten.

Jeg kan greit leve av bloggen, men om jeg skal ha 1, 2 eller 3 ansatte i mitt firma må jeg tenke enda større. Så derfor startet jeg allerede planleggingen i fjor, sammen med mitt management Adsales.

Nå har jeg kommet så langt at jeg faktisk har ansatt flere personer enn det jeg trodde jeg kom til å gjøre og utvidelsen av firmaet er et faktum. Det er ikke bare bloggen jeg lever av for øyeblikket. Jeg har blitt medeier i flere andre AS, og jeg er i oppstartfasen med 2 nye.

Jeg har sett at jeg sammen med Erik jobber godt, og at han gir meg energi til å kunne yte enda mer. Sammen er vi et godt team og med han ved min side har jeg turt å satse enda mer.

Fra høsten leier jeg meg selv ut som markedssjef. En liten og en mellomstor bedrift skal altså ha meg som deres markedssjef over en periode. Jeg kommer da til å sitte og styre noen få sosiale medie kontoer og hjelpe disse bedriftene å vokse, slik jeg selv har vokst på sosiale medier. I fjor hadde jeg 40.000 følgere på facebook og i dag er det nesten 75.000. ALLE i samme målgruppe som jeg hadde fra før, med de samme interessene som meg ♡

Vi som jobber som bloggere har jo bygd opp vår egen merkevare og passer utmerket til en slik jobb, om merkevaren vi skal jobbe for er noe innenfor vår egen sjanger. Slik som hos meg.

Så i stedet for å pushe deres merkevare i mine kanaler skal jeg bygge deres kanaler, slik jeg har gjort med mine.

Jeg gleder meg vilt til å sitte på «den andre siden» og styre sosiale medier og lage kampanjer for disse firmaene.

Selvsagt blir det mye jobb, men nå som livet går såpass på skinner føler jeg at tiden er veldig riktig til å satse. Det betyr at jeg da i utgangen av 2018 er medeier i hele 4 firmaer, og jobber tett med 2 store merkevarer. Og selvsagt skal ejg ikke gjøre dette alene! Vi er nå flere som drar lasset ♡

Ved siden av dette skal jeg selvsagt blogge på heltid, men når man får energi av å jobbe så teller man ikke timer. En 60-70 timers arbeidsuke er helt vanlig i andre land eller i krevende stillinger i Norge.

Jeg er både ydmyk og takknemlig for å få slike flotte sjanser og jeg gleder meg vilt til alle spennende samarbeid her på bloggen når høsten kommer!

For å opprettholde bloggen slik den opprinnelig var tenkt, 2-3 blogginnlegg om dagen, hvorav et bakeinnlegg, så har jeg bestemt meg selv for å gi meg premier. Klarer jeg målet i juli så skal jeg få et skjerf fra Luis Vuitton jeg har ønsket meg i flere år. Jeg har allerede bestilt det haha. På Tise ♡ 1/3 av nypris ♡

Nå er det bare å brette opp ermene og jobbe på!

Gode klemmer!

PS. Hørt sangen: A million dreams? Gjør det, den går nemlig slik:

They can say, they can say it all sounds crazy
They can say, they can say I’ve lost my mind
I don’t care, I don’t care, so call me crazy
We can live in a world that we design

‘Cause every night I lie in bed
The brightest colors fill my head
A million dreams are keeping me awake
I think of what the world could be
A vision of the one I see…..

Anbefales!

Følg drømmene dine ♡ Vi har kun et liv!

Følg meg gjerne på Facebook, Instagram eller snapchat: annebrith.no

19 kommentarer

 1. Monika Dale Berland

  Du er så utrolig flink og jeg beundrer deg på så mange områder. Du er en fantastisk mor og et råskinn i jobben din. Du gir av deg selv og har et godt hjerte. Ønsker deg alt godt videre på ferden din <3

 2. Så bra! 😄 Jeg unner deg det virkelig. Jeg er ikke av de som skriver til noen til vanlig på blogger, men jeg har fulgt deg lenge. Og alt som du har vært igjennom, jeg må bare si at du er ei tøff dame som har beina godt planta på jorda. Fortsett med det, og dette kommer til å fortsette å gå riktig vei for deg og dine.😊

  Ha en fortsatt fin kveld.

  1. Tusen takk 🙂 Det var veldig hyggelig å høre… gode klemmer <3

 3. Du altså! Veldig gøy å følge deg. Du overrasker stadig. Jeg er imponert over alt du får til og alt du rekker. 60-timers uke……jeg synes det er deilig med fritid slik at jeg får vært med familie og venner, gått i fjellet, reist og dyrket andre interesser. Føler meg lat når jeg sammenligner meg med deg:) Lykke til med alt av prosjekter.

  1. Nei, ikke sammenlign deg selv me meg. Sammenlign deg selv med deg selv for en tid tilbake. Du må gjøre det som DU får energi av. Men i utgangspunktet klarer vi alle mer enn vi aner. 10% mer jobb, 10% mer fokus, 10% mer sulten, 10% mer power. Koster ikke så mye men vil forandre mye på 1 år. Tro meg, slik jobber jeg. Bare litt ekstra hver dag vil utgjøre masse…. og det trenger ikke være mål som penger, status, ting eller suksess i jobb. Kan være at du higer etter en større vennegruppe, bedre helse, bake mer, ha tid til familien…. alt dette er like viktig… <3 Klemmer!

 4. Love your attitude !

  1. Takk <3

 5. Du er en inspirasjon. Bruker min «blogg» på en annen måte, gjennom Facebook og Instagram, men har så mye og fortelle og formidle og vet ikke hvordan jeg skal komme i gang med og få et større plan og stå på. Vurdert og skrive bok, for historien min og vår er ganske så spesiell, som.man ser på film i grunn og jeg syns der er vanskelig og formidle dette uten og bre ut personer som er involvert fra alle kanter
  Jeg trenger råd og veiledning om hvordan jeg skal formidle meg på en fengene måte som dere gjør

  1. Du må starte. Bare gjøre det. Ingen tid å miste!

 6. Glad for deg😊
  Lykke til Anne Brith, og synes du stråler mer og mer… fine deg🌸🌸

 7. Lykke til med nye utfordringer. Vi får håpe du klarer å samarbeide med andre mennesker!

  1. Jeg tror det går utmerket. Hadde aldri kommet hit jeg var i dag om jeg ikke klarte å samarbeide med andre 😉

 8. Du er råflink. Ønsker deg lykke til og ønsker deg alt godt.

  1. TUSEN TAKK <3 Håper du får en nydelig sommer <3

 9. Alt du får til 💪Tar hatten av for deg – du er DRID gode Anne Brith 👍eg blir gla når eg høre det går så fint med deg & det er eg overbevist om at det fortsetter å gjøre 👏👏👏Masse lykke te videre 😘

 10. Så spennende! Masse lykke til 🙂

 11. Du er kjempe flink😊
  Men jeg må si en ting ang kommentar lengere opp ang å føle seg lat sammenlignende med Anne Brith.
  Man trenger ikke å gi mer og mer og mer.. mange mødre som driver på som AnneB blir utslitt og ender opp med kroniske sykdommer etterhvert pga man tar for lite ferie og pauser, for lite hvile og for mye stress.
  Livet ved siden av jobb er også kjempe viktig..kvalitetstid med barn, resten av familien, kjæreste og venner. Det er noe man aldri vil angre på. Å jobbe for mye hele livet er mer sannsynlig å angre på.
  Men det er min mening da😊

 12. Jeg pleier å si: «Ikke følg drømmene dine med mindre inneholder noe viktig.»
  Har du noen ambisjoner om å bidra til en bedre verden? Syns det er mye meg meg her og det er litt trist med tanke på hvordan dere bloggere kan inspirere andre til å gjøre en forskjell . Sophie Elise og Kristin gjør en god jobb der.
  Din premie er et Luis Vitton skjerf, noe du sikkert har fortjent. Men vil du ikke tenke tilbake på livet når du er gammel og føle at du har gjort noe viktig?
  Et ærlig og seriøst spørsmål og er ikke ment som kritikk.

  1. Hei, Et fint spm, og med det spm tenker jeg at du ikke har fulgt meg så lenge. Jeg har gjort en del ting opp gjennom livet ja for andre. Vet ikke om det er noen vits å begynne å ramse alt opp. Føler jeg har bidratt med det jeg kunne på tidspunkter hvor jeg hadde tid og overskudd. Nå skal jeg bygge opp et firma, eller flere og da må jeg være litt ego mht min tid og mitt fokus. Så kan det å hjelpe andre igjen komme i 2019 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *