Halvt år sammen i dag ♡

Tiden flyr ♡

Jeg husker den første daten vår som om det var i går! Vi møttes på Karl Johan og satt oss bare minutter etter i det store Pariserhjulet.

Dagen etterpå inviterte jeg Erik med meg på julebord haha. Herlighet. I løpet av de første 3 ukene, hvor vi egentlig bare skulle datet vi to, dro jeg han med til alle mine venninner.

Jeg sa klart ifra: Dette her må jeg bare gjøre. For jeg må vite at du er en skikkelig kar.

Aldri mer skulle jeg involvere meg i en voldelig eller løgnaktig mann. Det var nesten som om jeg ville sette på han en løgndetektor i starten. Men jeg skjønte jo fort at alt dreide seg om min egen usikkerhet rundt menn. Å bli bedratt, slått og låst inne gjør at man som person faktisk ikke klarer å stole på menn.

Ettersom jeg har utvist så dårlig dømmekraft tidligere så ble det altså slik at alle mine venninner «godkjente» Erik før jeg sa at jeg likte han.

Jeg merker enda at jeg til tider blir usikker, men nå er det mer fordi vi kommer i nye situasjoner og vi må lære å kjenne hverandre.

Smilet jeg har i dag, er samme smilet jeg hadde da jeg var 19 år og flyttet til Amsterdam.

Jeg er meg selv igjen.

Erik er nok mer sikker enn meg på at dette her vil vare for alltid. Jeg, har jo levd og sett at det motsatte kan skje. Og derfor er jo jeg den som er litt mer forsiktig. Jeg er nok også den som kan si de dumme tingene når vi krangler.

Ja, for vi krangler vi også. Ikke så ofte, men det skjer. Og da er jeg den som reagerer med dramatikk og tror at nå, nå er det slutt. Ser du? Det varte ikke. Nå fikk alle haterne rett. Vi passer ikke sammen, og det viste seg. Nå er det over.

Men så sier Erik: Det er jo oss to, ikke vær så dramatisk ♡

Jeg tror det kommer av erfaringene mine. Jeg er sår og forsiktig, og tør liksom ikke tro at dette, dette skal vare livet ut.

Erik overrasker meg også veldig ofte. Ikke med gaver, kort eller store ord. Men med sine gjerninger. I forrige uke skulle han være på hytta mens jeg hadde bakekurs, kjøpte inn klær til fotoshoot og dro til Rykkinhallen for å se på barna konkurrere. Plutselig fikk jeg en snap fra han fra tribunen der vi satt. Han hadde tatt med seg C og kjørt til hallen han og.

Det var så stas. Da jeg så hvor glade barna ble for å se han. De lyste virkelig opp. Sånt betyr mer enn mye annet.

Vi har fått mange vonde meldinger disse første 6 månedene, og jeg skal ærlig innrømme at jeg mer enn en gang har grått. Venner eller bekjente, eller totalt fremmede som lirer ut av seg ondskap. Om meg til Erik og om Erik til meg. Men hver eneste gang så snakker vi om dette og har Erik faktisk tatt skrittet og blokkert folk. Jeg har aldri spurt han om å gjøre det, men at han gjør det sier mye.

Hans svar er ofte: Ingen vits å ha slike mennesker i livet vårt. Og det må jeg faktisk si meg enig i. Vi trenger godhet og positivitet, i stedet for stygge ord og baksnakk.

Også der har Erik og jeg samme fokus.

Ingen vet hva fremtiden bringer, men jeg vet at når jeg er sammen med Erik så kan jeg være meg selv. Det kribler enda i magen når jeg våkner ved siden av han og jeg ler høyere enn noensinne sammen med han. Aldri har våre forskjeller vært et tema, og han har alltid sett det gode i meg.

Så fint kan livet altså være ♡

I et helt halvt år ♡

5 kommentarer

  1. ❤️❤️❤️ dere to er dream team 😃

  2. Anne Vinnes

    Jeg ønsker det blir dere to for alltid. Det er som du sier, det er di små viktige tingene som gjør hele forskjellen. Klemmer fra meg😘

  3. Gratulerer med dagen😀hurra for kjærligheten❤❤

  4. Elisabeth H

    Dere to ass❤️😍 Gratulerer med halvtårsdagen. Dere to er bare ment-to-be ❤️🥂🍾🌸🌺

  5. Så fint. ❤️ Gaver og blomster er ingenting mot tilstedeværelse og invistering av tid i den andres liv. Gtratulerer med et helt halvt år ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *