Vi skal jobbe sammen!

God morgen vakre mennesker ♡

I går startet Erik og jeg dagen vår på Skøyen hos Kvik. Vi har fått det for oss at vi skal ha et lite kjøkken i båthuset.

Da vi fant ut at vi måtte måle opp noe på nytt kastet vi oss i båten og dro utover til hytta. Heldigvis er den bare 10 min unna med båt.

Erik og jeg var absolutt ikke enige om hvordan vi skulle ha dette her til å starte med, men det rare er at vi bøyer oss for hverandre hver sin gang om dere skjønner?

Så da ble noe som jeg ville og noe slik han ønsket.

Teamwork ♡

Noen av melkekassene har vi tatt vare på og malt dem med svamp. Vi skal kanskje lage en bokhylle av det, eller et bord. Jeg tror det blir så fint.

Oppe skal vi ha madrasser, puter og lyslenker.

Men i løpet av de siste ukene så har vi begge funnet ut at vi jobber utrolig bra sammen. Og det faller seg jo naturlig, om vi skal flytte sammen om noen måneder, at vi også jobber sammen. Vi blir jo invitert bort på det meste sammen. I mailene står det ofte: Blir Erik også med? Haha. Han er tydeligvis mer interessant enn meg blitt 😛

Jeg har fått så mye spørsmål om hvor jeg kjøper de forskjellige tingene jeg har på meg og jeg skal bli flinkere til å poste bilder og skrive opp merkene.

Denne blå buksen er fra Gant. Det beste med denne er at den ikke krøller. Du kan sitte i bil i 1 time og gå ut og buken ser nystrøket ut. Stoffet er tynt og den er perfekt for varme sommerdager. Dessuten er den litt høy i livet. Deilig for oss som trenger akkurat det 😛

Genseren er en superfavoritt fra OOTD.

Den passer til jeans og til skjørt ♡

 Som dere ser blir stenderne lys blå. Fargen heter Tåke og den er såååååå fin og dus ♡

MEN nå er jo det store spørsmålet:

Hvilken farge skal vi ha gulvet i?

Jeg var helt sikker på at eggehvit ble finest men nå er jeg usikker på om lys grå er fargen vi burde gå for?

Hva tenker du?

Legg gjerne igjen en kommentar under her. Jeg syne det er så vanskelig altså med slike valg. Hadde jeg bare kunne valgt fargene på en kake liksom 😛

Erik og jeg blir altså partnere fra høsten av og det gleder jeg meg veldig til altså. Blir deilig å ha en å jobbe med ♡ Om han skal slutte i sin nåværende jobb? Neida, fortvil ikke alle pizzaelskere, Erik skal kun jobbe med meg på fritiden sin 😛

Gode klemmer ♡

24 kommentarer

 1. Jeg ville gått for fargen skifergrå på gulvet😀 passer perfekt til en lys grå, og så slipper du å vaske det hele tiden😊

  1. Ikke, sant. Det er jo også noe å tenke på 😛

 2. Elisabeth H

  For et herlig prosjekt med båthuset og så fint det blir😊👍 nydelige farger som passer ved sjøen. Og gulvet? Det bør være lys grått. Det blir nydelig sammen med det hvite og lyseblå. ☕️🌸🌺 ha en fin dag❤️ Klem

  1. Takk for innspill…. mange som mener det…kanskje jeg skal lytte til det 😛

   1. Tror seriøst dere hadde blitt skikkel fornøyd med det😉

 3. Det kommer til å bli et fantastisk båthus😍
  Har du vurdert lyse blått gulv? Sval sjø eller sjøbris. Husker ikke helt hva den heter. Det har vi på kjøkkengulvet. Kjempe fornøyd med det. Eller ta opp igjen fargen på stendere? 😊 Gleder meg til å se det ferdig😊

  1. Oj ikke tenkt på. Jeg skal høre med Erik 😛

 4. Eggehvit blir finest Anne Brith 🙂

 5. Hva er det med føttene dine?

  1. Er det noe med dem?

   1. Nei, det er absolutt ikke noe med føttene dine. Helt normal!

 6. Drevet interiør butikk og styling i mange år, malte gulv i fargen 100% ren grå fra Jotun. Den kan virkelig anbefales …🙌🏻

 7. Er vel ikke noe galt med føttene, men kanskje selvbruningen som flasser av, og det ser litt merkelig ut.

  1. haha å det er resultatet av at jeg har brukt babyfeet 😛 Tok det kvelden før jeg spraytannet meg 😛

 8. For et fint prosjekt dere holder på med! ❤️ Jeg ville nok valgt eggehvit på gulvet, synes grått kan ha en tendens til å gå litt for mye mot kaldt. Men smaken er jo forskjellig. Kanskje du kan prøvemale et par gulvbord?

  1. DET var jo en god ide da <3 Takk!

 9. Hvitt er fint, men et herk å holde rent. Vi har det på hytta, og det skal bort! Det dras jo inn smårusk og det syns så godt. Skikkelig irriterende..syns jeg da 😀

  1. Godt innspill…tusen takk <3

 10. Jeg vil også ha en bukse som gjør at buken ser nystrøket ut 😂 Unnskyld, klarte ikke å dy meg 🤪

  1. hahaha bør jeg la det stå eller er det ok at jeg redigerer det fniiiis 😛

 11. Jeg ville nok slipt ned gulvet og beiset det i en gråfarge som ikke var for lys og ikke for mørk, så støv og smårusk ikke syns så godt. Et annet alternativ ville være og bare slipe det ned og olje det, og på den måten beholdt litt av det originale.

  1. Ja, slip det ned! Hvis du først maler så må du regne med å gjøre det igjen og igjen, kommer lett hakk i det. Har malt rekkverk i trapp for snart to år siden, maaaange hakk i det nå, og der vi holder mye begynner det å bli slitt. Tenk hvordan det blir med gulv…

 12. Tror det blir finest hvis dere tar opp den lyse blå fra stenderne på gulvet👍🏼😊

 13. Lyseblått gulv! Vi har det på soverommene på hytten og det er kjempefint!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *