Når bloggere møtes ♡

I går var det fotoshoot til ny sesong for Bloggerne ♡

Det var utrolig koselig. 6 jenter og 2 gutter. Latteren satt løst.

Jeg gleder meg enormt mye til den nye sesongen av Bloggerne. Dette er min 4. sesong og i denne sesongen finner jeg jo som dere alle vet kjærligheten ♡ DET gleder jeg meg til å se. Men det skjer også noe som er trist. Det har jeg ikke delt på bloggen, det ble for vanskelig. Jeg vet ikke om jeg kommer til å snekke noe om det her heller.

Dere får se på tv til høsten.

Jeg og Stina var først ut!

  Så tok vi noen bilder sammen med våre kjære.

Ikke alt gikk som planlagt 😛

Skulle bare dra ned genseren 😛 

 Jeg elsker dette bildet. Hadde ikke sett Stina på lenge, og det var godt å klemme litt på ♡

Stina er en nydelig jente som jobber beinhard for å nå mål hun setter seg og samtidig må jeg rose henne for at hun alltid snakker andre mennesker frem. Jeg har blitt skikkelig glad i Stina det siste året!

 Fikk noen få ord med Caroline også og når vi møtes så er det jo barn og oppdragelse vi snakker mest om. Samtidig som hun alltid er god til å svare på spørsmål. Både hun og Lars Kristian har støttet og hjulpet meg i vinter da jeg var midt oppi en utfordring mht bildetyveri og jeg vet ikke hvor mange samtaler jeg har hatt med LK på telefon i løpet av vinteren.

Det er jammen godt å ha noen man kan ringe og få råd fra.

Både Jørgine og Julianne er jo fødeklare snart og jeg må kaste meg rundt og bake makroner til dem begge 😛

Men den jeg heier litt ekstra på denne sesongen det er Kristine. Hun har virkelig sprunget ut i full blomst. Jeg kjenner at mammahjertet mitt bryr seg ekstra mye om henne og jeg ønsker henne all suksessen hun kan få. Rett og slett fordi hun er et så godt menneske. Hun sprudler og lyser opp hele rommet med sin karisma og tilstedeværelse. Kristine, jeg heier så sykt på deg ♡

Det er en flott bukett med bloggere i sesong 9.

Jeg er som alltid den eldste. Noen må jo være det også. Men igjen det betyr at jeg også har den mest spennende følgerskaren! For det er oss over 30-35 som faktisk er mest interessant, når det kommer til bruk av internett og våre vaner. Og der skiller jeg meg jo veldig ut blant resten av Norges bloggere. Ingen andre enn meg har den samme målgruppen!

Det synes jeg er så flott at jeg skryter av det hver gang jeg er i møter!

Dere er best! Rett og slett fordi vi har levd, vet hva vi vil og ikke tar alt for god fisk!

Tenk så kjedelig det ville vært om alle var like?

Nå ble det litt ekstra skryt av meg her, men det var meningen å skryte av dere som leser. Fy fader jeg digger dere og har innsett at jeg matcher vanvittig bra med en haug av andre bloggere. Rett og slett fordi jeg er så ulik dem! Så heia forskjellene!

Håper dere har en nydelig dag!

Jeg skal hoppe på toget og ta turen til Skøyen for å se på kjøkken ♡

Snakkes senere!

Foto: Tv2 og Stina.blogg.no

6 kommentarer

  1. Er rar hvordan du er den eldste men allikevel oppfører deg yngre enn både Julianne og Caroline.. noen ganger viser du en modenhet og omsorg bare godt voksne kan ha, andre ganger er du 22 år og naiv og «dum». jeg tror det har med livssituasjon å gjøre, innstilling til livet og mentalitet. Julianne er vordende mor og Caroline har små barn. Du har barn men de er mer selvgående og så er du nyforelska 😉 Alder er altså ikke en fasit på hvordan man skal oppføre seg mener jeg! Livet leker, hvorfor ikke leke med? Vær deg selv du, akkurat slik du er 🙂

  2. Kristine er bare så pen!

    1. Altså finnes det noen vakrere? Helt rått og så er hun så utrolig hyggelig…. beste jenta <3

  3. Camilla Phil er 40…

    1. ?

  4. For et utrolig fint innlegg AB og FYYY SØØØREN så fine bilder av deg! ❤️
    Gleder meg til ny sesong og det er virkelig en fin gjeng med + at jeg er helt enig med deg.. heier litt ekstra på Kristine 🌸

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *