Vi har kommet til et veiskille…

Årene går og vi forandrer oss. Heldigvis.

Jeg tror jeg skal utdype mitt forrige innlegg litt, før hylekoret tar fullstendig av og lager sine egne historier.

Jeg er og vil alltid bli mamma til 4 barn. Det betyr at en setning som: I dag dro jeg med Annika og handlet. Den vil kunne stå på bloggen i fremtiden. Dette fordi det skjer for mye i livet mitt til at jeg kan utelukke alt rundt barna.

Men innlegget: Hun kjøpte den selv. Om Annika som kjøpte sin egen bunad. Det vil i fremtiden ikke forekomme.

Vi har pakket koffertene våre og reiser til EM i cheerleading. Det vil det nok helt sikkert stå på bloggen, men det vil nok ikke komme en oppdatering med et helt eget bilde av Annika og Sven.

Ser dere forskjellen?

Jeg er mamma, vil alltid være det. Og temaer som berører meg som mor, vil jeg ta opp. Uten at jeg henger det på et av barna.

Vi var på hytta i helgen. Sven og Christian dro ut med båten og koste seg. Ja, det vil du nok kunne lese i fremtiden, men du vil ikke se egne innlegg som feks Dette sa han, og så et helt innlegg rundt , et av barna og noe som har blitt sagt.

Om du som mamma fikk høre at vilt fremmede mennesker gjorde alt de kunne for å ødelegge for dine barn, da ville du nok også tatt grep. Man kan si: Det er din egen feil at vi vet hvem barna er og hvor de trener og går på skole. Men det er fremdeles ditt valg om du skal sende mailen til treneren, skolen, familiemedlemmet, mine samarbeidspartnere, fedrene eller barnevernet.  Ikke sant? Du har valget, og det skal være meget godt begrunnet om du sendte en mail hvor du rakket ned på en 6, 11, 13 eller 15 åring og prøvde å ødelegge fremtidsmulighetene for en av dem. Du kan ikke skylde på meg for dine handlinger.

Hadde du vært mamma i min situasjon så hadde du nok helt sikkert gjort det samme som jeg gjør nå.

Vi har kommet til et veiskille.

3 av de 4 barna skal være med på spennende reiser allerede fra høsten. Og derfor følte jeg at tiden var riktig til å la dem oppleve de reisene uten at jeg skal dele det.

Om det skjer noe som gjør at jeg vil dele noe, så vil det bli meget beskjedent. Og igjen, det er noe man kan diskutere i det uendelige. For hva jeg mener er beskjedent vil ikke være det samme som du mener.

Denne avgjørelsen er ikke tatt i affekt. Jeg har vurdert dette lenge. Faktisk helt fra den tiden Annika kom inn på elitelaget og det svirret rykter om at hun kom inn pga meg. Ikke fordi hun hadde vært i Tigershallen 3-4 timer hver eneste dag gjennom hele fjorsommer. Jeg tror vi telte 130 timer med trening siste måneden før uttaket.  Altså. Hva gir dere meg.

Men hun kom inn og det svei langt inn i hjerterota da jeg fikk høre at mange der ute hadde gjort ting for å prøve å ødelegge for henne.

Mine barn har alltid visst og vet fremdeles at det ikke finnes en snarvei til suksess. Alt de vil oppnå, må de jobbe knallhardt for å oppnå. Jeg heier på dem, men de må selv prestere og jobbe for godene. Dette vet de alle 4.

Derfor skal de nå få lov til å nyte egne suksesser, uten at 10.000 mennesker skal sette spørsmålstegn ved deres innsats.

Takk for at du leste!

11 kommentarer

 1. Celine Astrid Skogly

  Seriøst er de folk som gjør slikt? Nei stå på Anne Britt. Gode klemer

 2. Hylekoret og mammapolitiet vil alltid finne noe å ta deg på uansett hva du måtte finne på å skrive/ikke skrive. De sitter der med lupe hver eneste dag kun for å finne feil ved det du legger ut i sosiale medier. Prøv å se det positive i at hylekoret engasjerer seg så sterkt i deg og ditt. (Nærmest litt fascinerende.) De bidrar nemlig til at bloggen din får flere klikk. 🙂

 3. Mormor til fire

  Skjønner deg godt jeg, forståsegpåerne er ikke gode og tar ikke videre hensyn. Glad du velger dette men kommer jo til å savne følge de videre💙💙💙💕 du er en god mamma og tar riktige valg for ungene. Lykke til videre og gleder meg til å følge dere på en annen slags måte 😘

 4. Jeg tror det er lurt uansett, jeg. Beskytte barna. Hvis de vil dele, så kan de gjøre det på sin egen blogg etterhvert, sant.

 5. Tenker sjuskene som har et så tomt og fattig liv, at de bruker mye av det på det lavmåls forumet, «kvinne»guiden, vil ta «æren» for dette valget. At du velger og skåne barna dine for det oppgulpet de få anonyme sjuskene på dette forumet jeg er innom og terger litt innimellom( de er utroooooolig nærtagende😂)klarer skrive. At de omtaler barna dine som en kakesorter er så lavmål. 🙈 men sier jo alt om dem. Flertall av de ekte kvinnene i Norge heier på deg. Vi elsker at du aldri gir deg. At du våger være kvinne, og at du våger være flott og sexy. At du griper dagen og muligheter , og at du viser finger til de som fortjener det. De jeg kjenner spm har møtt deg har bare godt og si om deg. Du er en sprudlende flott dame med stort og godt hjerte. Det er derfor du har så mange følgerne som heier på deg. 😘

 6. Vi som leser bloggen din respekterer selvfølgelig alle avgjørelser du og dine barn tar i forhold til hvor mye dere vil dele. Så klart har det vært veldig kos å lese om barna, men du skriver om mye annet som interesserer, også. Hadde jeg vært din datter (haha…kunne vært omvendt), ville jeg ikke likt at hele klassen visste alt om familien fra bloggen. Mye er flaut for store barn innen de blir voksne nok til å innse at egentlig er ikke no’ flaut! Bloggen din er kjempefin, og det vil den fortsette å være. Hils barna og si takk for at de har stilt opp i så lang tid!

 7. Jeg er sjokkert hva enkelte mennesker får seg til å gjøre. Håper det blir flere innlegg om barneoppdragelse selv om barna ikke blir en del av bloggen. Er nok innlegg om mammarollen som har vært mine favoritter da jeg har 3 barn selv

 8. Gjør virkelig folk dette?😳Blir helt sjokkert over hva noen mennesker får seg selv til å gjøre.
  Heier på dere!
  Ha en fin kveld

 9. Jeg håper og tror dette blir riktig for deg og dere ❤️

 10. Ondskap synliggjør seg i det utrolige, og det å ville ødelegge barn sine muligheter er mer enn grusomt. Det forteller alt om dem som gjør noe så ubarmhjertig mot de uslyldige små som jobber, trener og strever for å oppfylle drømmene sine. De ondskapsfulle skal skamme seg, selv om jeg tror at disse ikke vet hva det faktisk er. Smålighet og misunnelse er dessverre altfor tilstedeværende i vårt samfunn. Jeg har opplevd noe av det.

  Jeg heier på dine barn, på deg og dere alle sammen!:)
  Kos dere masse!

 11. Heier på deg og ungene dine <3 Er sjokkert over å lese at noen prøvde å ødelegge for din datters uttak til elitelaget! Så imponert over den innsatsen dere la ned i fjor sommer og tenker at motkreftene hadde godt av å se at dere klarte det allikevel. Sender en klem og ønsker dere alt godt <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *