Jeg gruer meg til å fortelle dere dette…

Jeg har lenge gått og tenkt på noe. Noe som har plaget meg. Jeg visste jeg måtte ta et valg, men jeg har ikke klart å gjøre det.

Jeg synes det er vanskelig å være i sånne ventefaser. Dere vet sånne perioder hvor man rett og slett ikke klarer å velge. Være redd for ikke å ta riktige valg. Jeg blir helt tussete av slike perioder.

Jeg veier for og imot.

Så går det noen dager, og så tenker jeg på utfallene igjen. Vil det ene være riktig, eller skal jeg gå den andre veien. Jeg er dårlig på å være i slike «vakum».

Kan det bety slutten på noe? Om jeg velger det ene? Hva om jeg velger motsatt? Vil det da gå like ille? Hva er worst case?

Er det ikke rart, at den ene kvelden, det ene valget kan forandre ditt liv for alltid?

I går tok jeg et slikt vanskelig valg. Jeg måtte bare skjære gjennom og gjøre det.

Eneste trøsten er disse ordene:

Everything will be ok in the end. If it´s not ok, it´s not the end.

En veldig utfordrende tid for meg starter nå, men jeg er fast bestemt på å klare meg gjennom også dette. Jeg er ikke klar for å dele det med dere. Jeg har tømt meg på videoblogg til Bloggerne, og det er nok for nå. Dere får nok hele historien til høsten på Tv2 Livsstil.

Jeg skammer meg litt for valget jeg har tatt, men jeg tror at Salto og Tv2 vil finne en måte å vise det på slik at dere forstår.

Jeg har vanskelig for å forstå det selv.

Men vanskelige valg er en del av livet, og derfor ville jeg dele det med dere. Valg som kanskje blir upopulære og som vil føre til spekulasjoner. Det er en del av det å leve. På godt og vondt.

Heldigvis er det lite tid til refleksjon og grubling akkurat disse dager. For det skal jobbes og bakes. I morgen er det 17. mai og bordet vårt er klart til fest!

Håper dere har en nydelig dag!

Gode klemmer!

13 kommentarer

 1. AB… selv jeg som er kastet ut av bygdetullingtråden på Kvinneforum som omhandler deg, for at jeg har svart de med samme mynt som de omtaler deg ( de tåler ikke mye før de sladrer/ sutrer og føler seg krenket til adm😂,) -selv jeg synes dette innlegget var tullete. Du lokker lesere med noe du skal fortelle, men sier ingenting😏 Ønsker deg og barna dine, ikke makroner 🙈, en flott 17 mai. Du har sterke flott barn 👍 De er ikke de eneste barna i Norge som er avbildet i snap, blogg og media ellers slik en skulle tro fra dette forumet der noen anonyme liksom bekymrede nett troll, finleser alle snapper og bloggen din for å kunne gjøre de de liker best: Baksnakke og være misunnelig 🙈

  1. Jeg prøver vel på min måte å si at jeg går gjennom noe som er vanskelig. Men alle forventer å høre hva det er som har skjedd. Jeg er ikke klar for å dele det. Men prøver å gi lyd fra meg om at noe ikke er som det skal være. At man ikke er fornøyd med det jeg sier må jeg leve med. Takk for at du støtter meg. Jeg leser ikke på det forumet noe mer.

 2. Håper du skal fortsette å snappe og blogge, leser bloggen din hver dag😊er selv fra Nord Norge og man tør nok å si ting som de er. Det liker jeg at du gjør. Du er ei flott og god dame med en nydelig familie. Ønsker deg det beste for deg/dere med de valgene du tar. Du har bein i nesa og får gull ut av gråstein😉ønsker dere en flott 17 mai og pinsehelg🇳🇴🍦🍰🍃🌼🍀ha en superfin dag i varmen🌞

 3. Husk du er er sterkere enn du tror, klem <3

 4. Jeg tenker at man heldigvis selv kan velge hvordan man vil tolke overskrifter og også hva man vil velge å klikke seg inn på. Om folk tidligere føler at de har blitt «lurt» av overskrifter og følt at innholdet ikke har hatt noe med overskriften å gjøre, så bør de ikke gå i fella gang på gang. Det må de nesten ta ansvaret for selv, for man står faktisk selv ansvarlig for egne valg og reaksjoner. Hvorvidt du mister lesere på det eller ikke, vet jeg ikke. Det vil i så fall lesertallene vise framover. Ser fram til å se deg på «Bloggerne» til høsten. Ha en fin 17. mai feiring i morgen. 🙂

 5. Å gjøre det som er best for deg og dine er det du og BARE du som vet! ❤️

  Sender deg mange gode klemmer.

 6. Slike innlegg fra deg skaper bare spekulasjoner.

  Det JEG tror er at du har sagt ja til at minstemann skal være hos faren på heltid.

  Tøff avgjørelse, men kanskje rett.

 7. Grump: Hva er rett? At minstemann skal bo 100% hos sin far til myndighetsalder?
  Siden du spekulerer, så tror JEG at minste skal bo hos far i en eventuell leieperiode. Sikkert enklere å finne et sted å leie da, med tanke på antall soverom som det er behov for.
  Tiden vil vise. 😊

 8. Behov for oppmerksomhet. Ikke alle er opptatt av hva andre gjør. Og ikke alle følger med på Bloggerne. Må finnes bedre ting å gjøre enn å se på slike program. Men det får være opp til hver enkelt. Må være slitsomt å være opptatt av hva alle fremmede mennesker synes om dine avgjørelser. Og da må man også regne med at det kommer kommentarer. Er man voksen så må man greie å bestemme seg for noe uten å være redd for hva halve Norge vil synes. Jeg kommenterer nesten aldri på slike blogger, men kunne ikke la være på dette. Regner med at det det er noen som synes dette er dumt sagt, men det er hva jeg mener.

 9. Clickbait :/

 10. Anne Brith?
  Kan jeg få et svar?
  Har jeg rett?
  Minstemann skal over til pappaen på heltid.

 11. Din yngste sønn skal bo hos sin far fast? På instagram m bilde av de 3 andre barna og deg, skrev du at»vi 4 osv». Hvis det stemmer, hjelpe mæ da er du «tøff». Er d mulig?

  1. Hmmm hvor kommer dette fra lurer jeg på. Men nei, det stemmer ikke. Han skal bo 50/50 som alltid …

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *