Fantastisk dag!

Inneholder reklame / Proviant / Majorstua Tannhelse / Vaskebudet.no / JOYN


Fine dere, jeg må bare titte innom og fortelle dere noe om dagen min.

Den startet hos Charlie og Proviant. Så fantastisk å få lov til å være med på denne reisen til Proviant helt fra starten. Nå føler jeg jo at dette er litt ekstra «mitt» selv om jeg ikke har noe «eierskap» i produktet. Men for mange kommer det til å gi en bedre og mer oversiktlig hverdag. Man får rett og slett mer tid til å gjøre andre ting, fordi man slipper å bruke tid på å lage menyer og handle inn. Dessuten er det utrolig økonomisk. Økonomi ER og blir sexy!

Jeg maste meg til nok en rabattkode fra Proviant, som jeg skal komme med allerede på fredag, men for dere som tenker å kjøpe matkassen så er koden ABMAITILBUD. Du får da hele 400.- i rabatt, fordelt over 4 uker. Men mer om det på fredag.

Jeg maser hver eneste gang jeg er inne på kontorene til Proviant om at kassene må komme til nord Norge. Jeg gir meg ikke får folk i nord også kan dra nytte av dette tilbudet. Norge er ikke bare opp til Trondheim 😛 Her må jeg gjøre en jobb merker jeg, men jeg skal si dere at Charlie er utrolig god på det han driver med og jeg tipper at når sommeren er over så kommer det nyheter rundt dette her 😛 Håpehåpe.

Så dro jeg til Majorstuen og bleket tennene mine. Altså det der er en helt egen historie. Jeg hadde jo null hull, men bestemte meg for at jeg ville bleke tennene for mange måneder siden. Så har jeg satt meg inn i hva som er lurt, snakket med tannleger og fått råd at det beste er å gjøre det hos fagfolk.

Ergo gikk turen til Majorstuen Tannhelse.

De skal også fikse mine skjeve tenner! Jeg gleder meg. Blir det tannregulering?

Men vet dere, jeg har mulig gått med en infeksjon rundt. Uten å ha vondt og uten å vite det. Heldigvis dro jeg til tannlegen nå og har jeg gjort det regelmessig hvert år, men hadde jeg ikke dratt til tannlegen nå hadde det kanskje ikke blitt oppdaget og jeg kunne fått skade på tannkjøttet mitt.

Så viktig er det altså å sjekke tennene.

Tenk om jeg hadde fått skader og tannen hadde løsnet. Altså i verste fall kan den faktisk det. Det er superviktig at du går ofte til tannlegen altså. Jeg har vært livredd tannlegen selv før, men alle damene på Majorstuen Tannhelse er utrolig flinke og vil du til noen som beroliger deg så er dette stedet! LOVER!

Og da jeg kom hjem hadde barna satt klart alle sekkene fra Vaskebudet.no. I månedene fremover tester jeg altså ut hvordan det er å ikke bruke vaskemaskinen daglig. 10 timer i uka sparer jeg på dette. Jeg elsker Vaskebudet allerede! Denne uken og forrige var helt magiske pga dette.

Gjør jeg ikke noe husarbeid mer?

Joda. Jeg stryker mye klær og koser meg med barna. Har jo satt opp giret på bloggen også den siste uken. Ny blogg popper opp på nett om noen dager. Jippi.

4. mai smeller det.

Dessuten har jeg altså møtt noen utrolig flotte mennesker de siste dagene. Mye takket være Erik! I love you baby!

Jeg må også hilse til mamma og pappa og beklage at jeg ikke svarer på telefon om dagen. Det er bare så vanvittig travelt, men jeg tenker på dere og er kjempeglad i dere. Så fort ting roer seg kommer vi nordover!

Dagene er altså ikke lange nok. Jeg trenger mer enn 24 timer haha.

Og så må jeg bare fortelle dere en morsom greie. I dag da jeg sto og prøvde den gule kjolen min, så kom det en dame bort til meg og sa: Den der må du ikke kjøpe. Den er stygg på deg. Altså jeg hadde jo ikke akkurat bedt om råd fra en vilt fremmed. Hun bare: Du bør lytte til meg for jeg har over 100 kjoler i skapet mitt. Haha jeg og de ansatte i butikken holdt på å dævve. Jeg endte med å kjøpe kjolen på pur trass. JEG liker den, og driter i hva andre måtte mene.

Du får følge med på bursdagen min for vi skal ta masse bilder av forskjellige ting de neste dagene…..

Buksen jeg hadde på meg i dag er fra Gina, for de som lurer ❤

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *