Hello May ❤


Denne måneden starter med et knall! Jeg skulle så absolutt sprettet champagne akkurat nå, men det har jeg faktisk ikke tid til, for mens alle andre nyter en fridag så skal jeg forberede meg til et nytt kapittel som starter 4. mai. Herregud, som jeg gleder meg!

Mai har alltid vært «min» måned. Mine to søstre og jeg har alle bursdag i denne vakre måneden. Samtidig som det er 17. mai og masse andre fridager. En måned som alltid gir mye glede altså.

Denne måneden kommer til å bli ekstra spesiell for meg da jeg føler at jeg har tatt et skikkelig godt valg angående min og barnas fremtid.

Noen av dere har allerede merket at bloggen har slanket seg, og at mange oppskrifter er borte. Beklager for de som skal bake de neste 2 dagene. Over 75% av bloggen er nå borte og 3. mai skriver jeg mitt siste innlegg her.

Det blir deilig å starte et nytt kapittel ❤

I mai kommer det ikke til å bli veldig mye forandringer annet enn det som skjer på fredag, men jeg har fått noen spørsmål fra dere den siste måneden som jeg vil svare på.

Hvorfor lar du ikke alle kommentarene gjennom? Altså, jeg har ikke skrevet under på noe avtale at her på bloggen skal all hets og sjikane få fritt rom. Jeg bestemmer heldigvis hvem som får kommentarene sine publisert. Er du ufin, usaklig, vil diskutere barna eller nevner noen i min nære krets så blir kommentaren din ikke publisert. Det vil den heller ikke bli kommende måned.

Hold deg saklig og hyggelig så kan vi prate.

Jeg har fått hele 6 nye samarbeidspartnere. Alle skal få godt med plass på bloggen i ukene fremover. Det kommer nok til å bli en god del reklame her på bloggen den neste tiden. Det må jeg gjøre for å overleve.

Mai starter altså med et smell. Både denne uken og neste er travle, da det er mye som skal gjøres til fredag og bursdagen min!

Mai, du er så velkommen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *