Slik har jeg pleiet huden min den siste tiden:

Annonse / Skinlab


Jeg har fått veldig mye skryt av hvordan huden min er i ansiktet mitt. Nå gjelder det først og fremst å ha gode hudpleieprodukter, og stelle huden godt. Men de siste 2 månedene har jeg brukt kosttilskuddet fra Skinlab.

The Solutio  Anti-wrinkle collagen er et pulver, helt uten smak, som kan mikses i mat eller drikke. Produktet bidrar til å øke hudens elastisitet samt glatte ut hud og gi mindre rynker. For meg har det ført til en mer myk hud. Jeg merker det veldig godt at huden min i ansiktet på en måte er fullere og at det på en måte er mer fuktighet der.

Produktene til Oslo Skin Lab har flere studier bak seg, og derfor var jeg ikke i tvil om jeg ville teste dette. Det finnes mange produkter på markedet. Men det spesielle med dette er: Kollagenet er hydrolysert, altså brutt ned til kollagenpeptider for lettere opptak.

Studier viser at om man bruker dette så vil man få en reduksjon i rynkedybden på over 20%. Les om studien her.

Det er jo slik at produksjonen av kollagen avtar allerede fra 20-årene. Og derfor er det greit å få påfyll av dette innenfra.Jeg har altså hatt porsjonspakninger med meg i vesken de siste 2 måneder. Jeg er en person som ofte kan glemme dette, men når pakningene er så små og hendige som de er, er de enkle å ta med.

Jeg har blandet en pose i frokosten ( youghurt eller smoothie) eller hatt den i kaffen underveis.

Pulveret løser seg lett opp og det er nok med en pose hver dag.

Jeg har fått utrolig mange fine tilbakemeldinger i det siste og jeg tror at kombinasjonen god hudpleie og Skin Lab er en vinner.

TILBUD

Jeg har fått lov til å gi dere en rabatt på hele 65%. Følg denne linken for å få tilbudet! Mer informasjon og link til tilbudet på 65% rabatt finner du her

Følg Oslo Skin Lab på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *