Når en cheerleader baker!

Husets prinsesse fikk seg en liten trøkk i går, men det stopper henne ikke fra å være aktiv haha. I dag sto det kanelsnurrer på planen. Erik bestilte gjærbakst før han la seg i går og om det er noe denne familien kan så er det å lage boller og søte deiger. 

Annika får alltid perfekt konsistens på deigen. Jeg vet ikke hva det er men det er en greie hun har hatt i flere år. 

De aller fleste jeg kjenner som er så opptatt av konsistens på deigene er bakere. De lever og ånder for myke og smidige deiger. Dette har altså Annika også. Når det er sagt så må jeg nesten også fortelle dere om en episode som skjedde for 2 år siden. Espen var akkurat fylt 10 år og sendte meg en sms på jobb hvor det sto: Kan jeg og Jesper bake boller?

Jeg tenkte at DET ble morsomt å se hvilke boller som kom ut av det der, men tekstet tilbake at det var ok, så lenge han husket å bruke fersk gjær, heve godt og ikke ha for varm væske. Jeg var fryktelig spent da jeg kom hjem den ettermiddagen. I kjøkkenet sto det to stolte karer som hadde bakt perfekte boller. Moren til kompisen trodde ikke at de hadde bakt dem selv. Men sånn blir barn når du slipper dem til på kjøkkenet. Nå er det ofte Espen som lager middagene her hjemme. 

Annika er som sagt skadet, men hun har tenkt seg på trening i dag. 

Og mens deigen eltes og hun må vente, er det like greit å tøye litt haha:

Det kommer en oppskrift her i dag på deilige kanelboller med vaniljekrem. 

Og jeg skal fortelle dere litt om hva Erik og jeg har avtalt for kommende uke! 

3 kommentarer

  1. Herlig at barna koser seg på kjøkkenet!!! Flere som skulle forsøkt litt strekk mens deigen hever, men kommer vel knapt opp til benken😂😂

  2. Hva er hemmeligheten hennes for å få en myk deig? Jeg sliter sånn med dette, så tar i mot alle tips med stor takk! 🙂 🙂

    1. Heidi: elte mye og ikke for mye mel 😛 Kommer oppskrift her om litt…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *