3 måneder og fremdeles forelsket ❤

Annonse

Du stråler Anne Brith ❤

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt det de siste månedene. Det er veldig få som tror meg når jeg sier at jeg ikke er forelsket i noen. For slik som du stråler om dagen må det jo være «noe». 

Noe er Bellina ❤

I 3 måneder har jeg nå tatt Bellina Skin Optimizer og jeg er fremdeles «forelsket». For meg fungerer det faktisk så bra!

Jeg begynte å se forandring allerede etter 6 uker og sluttet helt med vippextentions. Det er så deilig. Det er jo litt sånn at når alle sier at man ser bra ut, så begynner man jo faktisk å tro på det også 😛 

Bellina Skin optimizer er nutrikosmetikk. Det sier deg kanskje ikke så mye? Det sa ikke meg så mye heller.  

Bellina Skin Optimizer har hyaluronsyre som hovedingrediens. Dette bidrar til å binde fuktighet i huden din og motvirke rynker og fine linjer.

Oh Bellina I love you! 

Hyaluronsyre er et glykosaminglykan som produseres og skilles ut av kroppens egne celler og danner en geleaktig væske rundt cellene. Bellina inneholder også A-vitamin, som bidrar til å vedlikeholde normal hud og C- vitamin som bidrar til normal dannelse av kollagen og beskytter cellene mot oksidativt stress.

Jeg har nå blitt hele 42 år og merker det veldig godt på huden. Bellina Skin optimizer er altså en ny og naturlig måte å motvirke hudens aldringsprosess. Du tilfører huden hyaluronsyre, vitamin A, vitamin C og Sink, for å si det enkelt!

Jeg har tatt to kapsler hver dag i 3 måneder og er strålende fornøyd! 

Bellina Skin Optimizer kan kjøpes i butikker hos Life eller via denne linken.

Nå har Bellina Skin Optimizer blitt satt ned 20%, så kjøper du nå får du en knallfin rabatt ❤

Så fornøyd ❤

11 kommentarer

 1. Nå har du lagt ut reklame for SÅ mange ulike hudpleieprodukter på kort tid. Ting tar tid før de virker optimalt, så hvordan kan du fortelle om hvilken som gir resultater?

  Eller kanskje det er en miks av alle disse produktene som gir gode resultater?

  1. Eva: Det siste året har jeg reklamert for May Beauty sine produkter. Det er masker, geleer og scruber. De bruker jeg med jevne mellomrom fordi de gir meg glød.

   Så har jeg reklamert for Bellina 2 ganger. Dette er det jeg har reklamert. Dette er ikke produkter som er like og som man ikek kan bruke sammen. At man spiser kapsler for finere hud betyr ikek at man ikek skal rense huden.

   Da jeg var hos Babor i sommer så sa en hyggelig dame der at man burde skifte hudprodukter etter 6 mnd for å gi huden noe ny stimulans. Så jeg kunne strengt tatt reklamert i tillegg til dette for nye hudpleieprodukter som dagkremer og rens etc hver 6 mnd uten at det burde være noe problem. Slik ser i alle fall jeg på saken.

   Ved siden av disse kapslene fra Bellina har jeg selvsagt en egen hudpleieserie som jeg bruker fast. Den kommer jeg også til å anbefale om ikke så lenge. Ha en fin dag.

 2. Hei. Det kommer ingen rabatt opp i linken din, heller ikke hos Life ? Har lyst å prøve disse.

  1. Mette: Den ligger automatisk inne hos Life mener jeg…

 3. Skriv om litt mer andre ting enn bare reklame, blar du nedover nå er det jo bare reklame

  1. Anonym: Det har nok vært en god del reklame på min blogg i det siste ja, men det er også fordi jeg er veldig nøye med å merke alt. Jeg er stolt over at jeg har så mange store merkevarer som vil samarbeide med meg og jeg forteller alle når noe faktisk er sponset. Derfor kan det bli mange innlegg merket med reklame. Faktisk så mange som opp til 50% om man skal gjøre det riktig. Jeg personlig synes ikke det gjør noe så lenge man er ærlig og oppriktig og har innhold som er relevant. Men loven er nå engang slika t når jeg har på meg noe på et bilde som er sponset eller gitt meg rabattert så SKAL det merkes. Enkelt og greit.

 4. Hva ser du forskjell på?

  1. Jeanette: Huden min føles strammere. Jeg tok jo botox i februar i år og etter 2 uker merket jeg en veldig strammere hud i ansiktet. Etter det bestemte jeg meg for at jeg ikke skulle ta botox noe mer og har ikke gjort det siden. Så effekten er ikke mer synlig da botox «forsvinner» og effekten blir borte. Derfor må man gå og ta slike behandlinger regelmessig. Det orket jeg ikke. Nå som jeg startet med Bellina kjente jeg en samme oppstrammende effekt. Dette etter noen uker allerede. Og jeg har fått tilbakemeldinger på at huden min er utrolig fin. Derfor kan jeg varmt anbefale dette.

 5. Kan du si ifra når du får neste rabatt?? Den var nå til full pris. Skal bestille neste gang 😊

  1. Jeanette: Den er nedsatt nå. Skal være så rabatten er lagt inn.

 6. Hvor er den fine rosa luen din fra? 😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *