Stresset jeg? #17.mai

Kjæresten min har begynt å kalle meg Tårnfrid.

Det skjer ved gjevne mellomrom og akkurat nå rett før 17.mai kjenner jeg selv at jeg er litt Tårnfrid.

Jeg har tilgode å glemme barn noen steder. Men jeg klarte nesten å glemme og invitere vennene til Sven til hans bursdagsfeiring kommende uke.

Jeg fatter ikke hvorfor jeg bare ikke kan bli mer organisert.

Noen mennesker er så strukturerte og det kan da ikke være så vanskelig?

LISTE

Jeg tror jeg må begynne med lister. Med 4 barn blir det bare kaos å huske på ting. Fotballkamper, avslutninger etc. Mellomste fikk aldri med seg håndballavslutningen sin. Herregud Anne Brith.

Han hadde stukket på fotballbanen og så var det gjort. Mine tanker var et helt annet sted.

Nei lister er tingen. Nå må jeg skjerpe meg!

17. MAI

Jeg skal ha alle 4 barna alene på 17. mai. Kim skal jo ikke være her. Han har egne barn å være sammen med. Jeg skulle så gjerne tatt barna mine og feiret et annet sted hvor min familie er men barna vil være med klassene sine og det skjønner jeg.

Så da blir det meg og de 4 små.

Jeg skal levere 3 barn på skolen tidlig på morningen. Minsten må jo med i bilen. Kaker skal avleveres ifm dugnad og så skal jeg og minstemann gå i barnehagetog. Enn om de andre ikke holder sammen med klassene sine? Jeg har jo ikke kontroll på dem!

Så er det tog. Og etter det må jeg som forelder stå i kiosken. Minstemann på 3 må jo bare henge etter meg på et vis men det ser foreløpig ut som en umulig oppgave. Jeg vet jo ikke om jeg klarer å få noe barnevakt på 17. mai når jeg skal være med på dugnad?

Hvordan gjør andre aleneforeldre dette?

Jeg blir stresset bare ved tanken?

De fleste andre har kanskje familie som er i nærheten?

Jaja, 17. mai blir det uansett. Jeg innser at jeg uansett ikke kommer i mål. Men mulig det kan være greit å fire litt på kravene!

Jeg kan fortelle dere at jeg enda ikke har kjøpt klær til barna mine. Det skal gjøres i dag.

Jepp vet jeg er altfor sent ute men det må bare være.

Vi snakkes snart igjen!

PS. Er du klar for 17. mai?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *