Online kurs

I dag lanserer jeg  ONLINE kurs 🙂 Jeg har det siste året fått så mange spørsmål fra dere om jeg kan reise til byer og tettsteder for å holde kurs. Nå kommer jeg faktisk til hver enkelt av dere om ønskelig 🙂 For nå har du muligheten til å lære deg hvordan jeg lager kaken som vi lager det aller meste av her i konditoriet. Og du kan lære det hjemme på ditt eget kjøkken Sjokoladekaken alle vil ha oppskriften på….og sjokoladekaken som vant runden «Sjokolade» i Hele Norge Baker. Sjokoaldekaken som vi lager når vi skal lage dåpskaker og andre bursdagskaker. KURSET Med noen få tastetrykk blir du ledet gjennom korte leksjoner der jeg går gjennom det viktigste, med tanke på redskaper du trenger ,og om baking. Hver leksjon følges opp med en quiz slik at det blir kvalitetssikret at du har fått med deg det viktigste innholdet. Det er også muligheter for å sende inn spørsmål som vil bli besvart av meg. Kurset kan du kjøpe HER

Kurset koster kr. 499.- men det er 100.- i rabatt nå de første 2 ukene 🙂 Se gjerne introduksjonsfilmen og kom med tilbakemelding 🙂 Håper dere alle får en herlig dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *