Marengs

Pikekyss

Published on: 28. november 2013
0 comments

 

Jeg vil ha pikekyss som smelter på tungen akkurat slik et pikekyss gjør :)

Ikke for hardt slik at man må bite seg gjennom søtsaken og ikke for seigt. Tørt men deilig haha noen som klarer å forestille seg hvilken konsistens jeg er ute etter?

Jeg har kastet mer enn 2 kg eggehviter i mine forsøk på perfekte pikekyss og jeg har vært like frustrert hver gang.

NÅ ser det ut som om jeg har fått den perfekte oppskriften :)

PK

PIKEKYSS

  • 230 g eggehviter
  • 125 g sukker
  • 125 g melis

 

 

Ha eggehviter og sukker i en stålbolle og pisk dette til stiv marengs.

Min erfaring er at dette tar ca 7-9 minutter på medium hastighet.

Sikt melis og ha denne i marengsen og kjør dette videre til alt er glatt og stivt.

Del massen i to og farg den ene delen rød.

Sprøyt ut topper med en sprøytepose. Jeg brukte tip 8B.

La pikekyssene tørke i 4-5 timer på 70-70 grader varmluft.

PK1

Så enkelt så vanskelig!

Ha en strålende dag!

 

Følg meg gjerne også på: Instagram, Facebook, Pinterest eller Twitter ♥

Mine gale påfunn snapper jeg på annebrith.no

Share
Blogglistenhits