Anne Brith
Hele Norge Baker

Hele Norge Baker

Published on: 13. februar 2013
0 comments

543313_101456480029494_702758843_nEndelig!

Etter å ha holdt på denne hemmeligheten i over 3 måneder kan jeg fortelle dere:

Jeg skal være med i TV3’s Hele Norge Baker!

HELE NORGE BAKER

Programmet Hele Norge Baker kommer på Tv3 denne våren og premieredatoen er søndag 10. mars kl. 20.00

Så nå vet dere hva dere skal følge med på fremover! Benk dere foran TV’n hver søndag klokken åtte for dette blir kjempegøy!

Programmet er en realityserie hvor 12 av Norges beste amatørbakere skal konkurrere om den gjeve tittelen: Norges beste amatørbaker!

Programleder er søte Line Verdal. Et fantastisk flott menneske som bare oser av godhet.

Line Verndal og dommerne_lite

Line Verndal, Pascal Dupuy og Øyvind Lofthus. Foto: TV3


DOMMERE

De som skal bedømme oss er ekspertene Pascal Dupuy og Øyvind Lofthus.

Jeg skal skrive litt mer om dommerne etterhvert men bare tanken på Pascal og Øyvind får meg enda til å skjelve.

Dette er utrolig flinke fagfolk og kjent langt utover landegrensene.

Tanken på at de skal smake på mitt bakverk og si sin ærlige mening gir meg sommerfugler i magen og svette hender…. wæææ hva har jeg gitt meg ut på?

AnneBrith01

Blir denne damen Norges beste amatørbaker? Foto: TV3


DELTAGELSE

Det var en veldig god matbloggervenn: Trine som tipset TV3 om meg og da de ringte og spurte om jeg ville være med på audition følte jeg at jeg bare “måtte” prøve meg.

Hvordan auditionen gikk og hva som skjedde i perioden jeg forberedet meg til konkurransen Hele Norge Baker  skal dere få høre senere.

Jeg har lyst til å si takk for alle tips til noen gode venner som antageligvis nå skjønner hvorfor jeg har spurt og gravd om oppskrifter. Hvorfor jeg har levert kaker på døren både tidlig og sent og ringt opp i ettertid og spurt hvordan kaken smakte. De fleste svarte jo bra men jeg ville vite ALT – krem, konsistens, sammensetning etc. Nå skjønner dere hvorfor jeg har vært så gira på å la dere smake på alt og hvorfor jeg trengte ekspertråd.

Dere som har fulgt bloggen min skjønner også nå at de siste månedene har jeg bakt så melet spruter men har selvsagt ikke kunne blogge om det. Beklager at jeg har vært litt stille når dere har spurt etter meg. Det har vært vanskelig å svare på ting uten å røpe noe så derfor ble det heller lite blogging.

Olav, David, Trude, Karianne, Toril, Mona og Manuela: Et bedre ekspertpanel kunne jeg ikke hatt! Det er godt å få si hvorfor jeg har mast på dere! En spesiell takk til en av Norges Beste Bakere: Knut Hammeren som ved tilfeldighet viste seg å være en “nabo” og som midt i julestria stilte opp og smakte og delte av sin kunnskap uten å spørre hvorfor. Det var en ære å få en slik stor “kjendis” inn på kjøkkenet :)

Hva tenker dere folkens?

Skal dere se på TV3 til våren?

DET SKAL JEG!

signature

Share

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Blogglistenhits