En entusiast hjemmekokk?

Hellstrøm ser etter vanlige folk som brenner ekstra for å inspirere andre. I høst skal Hellstrøm plukke ut 6 entusiastiske hjemmekokker som får være med på hans Hjemmekokkelaug. Jeg har meldt meg på! Det er kanskje galskap men jeg mener bestemt at jeg innehar de fleste kvalitetene Hellstrøm leter etter. Først tenkte jeg at dette ikke var noe for meg da jeg spesialiserer meg på desserter og kaker men det er akkurat DET Hellstrøm leter etter. Hver person skal ha sitt eget spesialfelt og det er derfor jeg mener jeg passer så godt inn Personene som blir plukket ut til dette være genuint opptatt av å spre glede og inspirere andre med det de lager. DET tror jeg også at jeg klarer? Hva mener dere?

  • Er jeg flink til å blogge, Twitre og Instagramme om min passion for det søte liv?
  • Er jeg initiativrik og kreativ?
  • Synes du at jeg er skrivenem og formidler min entusiasme godt nok?

Da synes jeg du skal stemme på meg! Jeg ligger nå på 17. plass og ligger litt langt bak de andre da jeg først registrerte meg i går og trenger derfor all drahjelp jeg kan få. Hver dag kan du stemme 2 ganger. Det må bare gå 12 timer mellom hver stemme og du kan stemme både via mobil og pc 🙂 11. oktober er siste dag for å sanke stemmer og jeg håper du hjelper meg slik at holder meg blandt de 30 beste, det er nemlig de som går videre til finalen!

Stem ved å klikke på bildet eller følge DENNE linken 🙂 Håper dere får en herlig helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *