God helg!

Det er helg! Deilig. Jeg kjenner at skuldrene senker seg og at jeg gleder meg til å sove lenge i morgen.

Helgen er også hos oss dager hvor vi koser oss mye på kjøkkenet. Vi har planlagt cakepops og kake denne helga.

Her på bloggen skjer det endel ting i helga og det vil kanskje bli litt rotete og jeg må bare si hold ut. Mange nye oppskrifter kommer og det blir til slutt mer oversiktlig 🙂

INSTAGRAM

Jeg har nå vært en liten måned på Instagram og det er utrolig spennende å se hvordan et slikt sosialt medie utvikler seg. Jeg har møtt mange koselige mennesker og fått et nytt syn på det å fotografere. Hvem kunne tro det?

Jeg har blitt bedre kjent med: Lene Alexandra, lifecoach og Puma ambassadeur. Ei skikkelig sprek dame med bein i nesen. Oppdaget interiørbloggen til Henriette som er aldeles nydelig 🙂 Og funnes mange nye matbloggere! I love it!

Er du på Instagram? Finn meg der: Villaperlesukker. Vil du jeg skal følge deg så gjør jeg også det men gi meg et hint da via bildene mine 🙂 Jeg følger deg gjerne!

Nå er jeg og barna på vei inn til Oslo for å svømme litt og etterpå skal vi kose oss med Norske Talenter. Herlig!

Vi sees igjen snart:)

Ha en herlig fredag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *