Anne Brith
Kurs

Kakekurs

Published on: 14. september 2011
0 comments

Jeg husker veldig godt min aller første kake. Den var hvit som denne med rosa pynt. Den var faktisk også pyntet med rosa roser og jeg hadde skrevet mamma på den. Min aller første kake laget jeg altså til morsdagen 2008.

Mine første uker på kjøkkenet er også noe jeg sent glemmer. Jeg var ivrig og oste av bakeglede. Entusiasmen over å ha funnet en hobby jeg virkelig kunne bruke min kreativitet og skapeglede i var enorm.

Det tok flere år før jeg selv kom meg på et kakekurs. Noe av det viktigste jeg lærte var at uansett hvor flink man er så er det viktig å videreutvikle seg selv. Hos Peggy Porschen sto jeg ved siden av konditorer og hjemmeværende husmødre. Jeg fikk se at Peggy i et og samme kurs klarte å vise alle hvordan man lager perfekte søtsaker.

Slik vil jeg også ha mine fremtidige kurs tenkte jeg. Det må være rom for de som har drevet med dette i flere år men samtidig være mulig for en person som aldri har pyntet en eneste kake å følge mine kurs.

Slik har jeg altså lagt det opp. På et kurs hos meg trenger du ikke noen erfaring og er du viderekommende så skal du få bryne deg på ting du ennå ikke kan 😉

Søndag 2 oktober er det minikakekurs i Oslo. Vi starter kl. 14.00 og holder på til 18-19. Kurset koster kr. 990.- I løpet av kurset lærer du hvordan du bygger opp en stabil kakebunn, kjevle ut sukkerpasta, trekke en kake, farge sukkerpasta i ønsket farge, lage flotte store roser, pynte kaken og helt til slutt lærer du litt om sprøyteteknikker på bånd.

Vi skal lage kaken som vist på bildet men du vil selv kunne velge fargekombinasjoner og fargen på bånd.

I 4-5 hektiske timer vil du få smake på alle råvarene til @villaperlesukker og ha mulighet til å kjøpe disse.

Kake stiller @villaperlesukker med, samt eske så det eneste du trenger å tenke på er å finne veien frem til lokalet og ta med godt humør.

Romantic rose fra kurs @villaperlesukker

Det finnes ingen snarveier til en flott kake men når du vet hvilke råvarer som passer sammen og hvilket utstyr som er enkelt å bruke så sparer du masse tid.

Etter kurset får du kaken med deg hjem i en kakeeske. Kaken kan fryses eller du kan ta den med på jobb å glede dine kollegaer dagen etter kurset :)

Her er noe av tilbakemeldingenefra kursdeltagerene på minikakekurset som ble gitt i vår:

? Veldig bra at du tar deg tid til å svare på alle spørsmål underveis?

? Kremen var så utrolig god!?

? Nå er jeg kjempegira og kan ikke vente til jeg kommer meg hjem og kan begynne å bake!?

? Det vi har lært i dag hadde jeg aldri klart å lese meg til på internett eller i bøker. Det å stå ved siden av deg og se hva du gjør er den beste læringen?

? Kaken ble for høy og passer ikke inn i kakeesken? ( Lover å ha med høyere esker neste gang!)

? Så utrolig bra at vi pynter en ekte spiselig kake og ikke en dummykake! ?

? Utrolig bra at du tar deg så god tid?

En kake som ser bra ut og smaker godt!

Har du lyst til å bli med på kurs?

Send meg en mail på post@villaperlesukker.no nå og meld deg på :)

Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre!

Share

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Blogglistenhits